17 maart 2011

Inhoudelijk onderzoek - Hoofdpersonen

Victor:
Victor is een jongen die door zijn ouders vanwege zakelijke redenen wordt uitgehuwelijkt aan Victoria. Een meisje die hij nog nooit ontmoet heeft. Wanneer hij haar voor het eerst ontmoet op de dag van de repetitie van het huwelijk, valt hij als een blok voor de lieve Victoria. Victor is een verlegen, slungelig en onhandig personage die graag het juiste doet. Als hij per ongeluk met corpse bride Emily trouwt, weet hij dan ook niet meer goed wat hij moet doen.





Emily:
Emily is de corpse bride. Op de dag dat zij zou gaan trouwen, werd zij vermoord. Als Victor zijn huwelijksgeloften voor Victoria oefent in het bos, schuift hij de ring om een uitstekende tak. Dit blijkt de vinger van het lijk, Emily, te zijn. Emily wil een goede vrouw zijn voor haar echtgenoot Victor, maar Victor is ten einde raad. Emily is een jonge vrouw met het (niet kloppend) hart op de juiste plek. Ondanks dat zij een lijk is, geven haar grote ogen, rode lippen en haar (zeer versleten) bruidjurk haar een mooie en sexy, maar ook lieve en sympathische uitstraling.



Victoria:
Victoria wordt, net als Victor, vanwege zakelijke redenen uitgehuwelijkt aan Victor. Ook bij haar is het liefde op het eerste gezicht als zij Victor voor het eerst ontmoet. Wanneer Victor getrouwd blijkt te zijn met corpse bride Emily, gaat zij een moeilijke tijd door. Victoria is het evenbeeld van onschuld. Ze heeft een lieve stem, grote onschuldige ogen en een nette uitstraling door haar nette jurk en mooi opgestoken haren. Ook de vorm van haar gezicht is vriendelijk en mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten