14 april 2011

Groepsevaluatie

De groepssamenstelling die we hebben aangehouden bij deze opdracht was voor ons alle vier vertrouwd. In de loop van deze twee studiejaren zijn we vaker een groep geweest dus we weten van elkaar hoe we werken, waar onze kracht ligt en hoe de samenwerking het best verloopt.

Aangezien we alle vier dagelijks gebruik maken van pc’s en smartphones bleven we goed op de
hoogte van vorderingen en afspraken. Omdat we al vanaf vorig jaar op deze, voor ons zeer handige en productieve, manier werken, vonden we het lastig en ook wat dubbelop om het groepsproces via de weblog te documenteren. Achteraf afspraken en communicatie kopiëren naar het weblog leek ons het doel wat voorbij te streven. Wel hebben we waar dat zo uitkwam gereageerd op elkaars posts op het weblog.

Het was een leuke, leerzame opdracht om aan te werken met z'n vieren. We hebben de taken goed verdeeld en het was goed dat we een planning hadden gemaakt in het Plan van Aanpak. We zijn alle vier erg tevreden met het eindresultaat! Rianne en Kim zijn van plan dit lespakket bij hun huidige stage te gaan gebruiken. Het is leuk dat ons harde werk ook daadwerkelijk gebruikt gaat worden en we zijn erg benieuwd hoe de leerlingen dit zullen ervaren.

1 opmerking:

  1. Mijn complimenten voor de passende vormgeving van de blog en andere onderdelen bij de film. Met name de kijkwijzer springt erboven uit. Jullie hebben de opdracht ruim voldoende afgerond en ik kan teruglezen dat ieder van jullie er op een andere manier door is gaan kijken. Doel bereikt! :)

    BeantwoordenVerwijderen